Problem z oświetleniem

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Jareczek71
    Drive
    S_OCP Member
    • 2005
    • 88

Problem z oświetleniem

Hm, może wpuścić jakiegoś smarowidła to przestanie? Tylko czy zamek sie nie zdupi :?
    O2 2.0 FSI (BVY) Elegance 150 KM 200 Nm ...najbardziej aksamitny silnik benzynowy VW...
  • LIFE
    Ambiente
    • 2005
    • 183

Problem z oświetleniem

Mam mały problem z oświetleniem wewnętrznym.
    Po wyciągnięciu kluczyka ze stacyjki górna lampka zapala się z opoźnieniem, czasami nie włącza się w ogóle.
    Drobny problem ale wkurza.
    Możecie mi pomóc ?
    Power is nothing without control !
    "Samochód nie powinien wyglądać na szybszy niż jest" - zasłyszane na forum (napisał paulm)

Komentarz

• djczas
      RS
      • 2005
      • 9612

prawdopodobnie gdzieś nie ma kontaktu i sie zwiera trzeba było by sprwadzic opór na żarówce i przepatrzyc całą drogę do puszki bezpieczników

Komentarz

• owicz0
        Ambiente
        • 2005
        • 104

Zamieszczone przez djczas
        prawdopodobnie gdzieś nie ma kontaktu i sie zwiera trzeba było by sprwadzic opór na żarówce i przepatrzyc całą drogę do puszki bezpieczników
        a nie do modulu komfortu???
        nie pomogl ani razu

Komentarz

• djczas
          RS
          • 2005
          • 9612

wszystkow wewnątrz jest podpiete do modułu komfortu

Komentarz

• adik_s
            Rider
            • 2005
            • 259

u mnie nie zawsze sie zapala po wyłączeniu silnika ale po wyjęciu kluczyka na szczescie dziala

Komentarz

• kbaran
              Drive
              • 2005
              • 58
              • Octavia II combi (1Z5)
              • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
              • CEGA 2.0 TDI CR RS 170 KM

Re: Problem z oświetleniem

Zamieszczone przez LIFE
              Mam mały problem z oświetleniem wewnętrznym.
              Po wyciągnięciu kluczyka ze stacyjki górna lampka zapala się z opoźnieniem, czasami nie włącza się w ogóle.
              Drobny problem ale wkurza.
              Możecie mi pomóc ?
              A czy ten problem nie pojawił się czasem po włożeniu radia o którym pisałeś w innym wątku? Bo objawy są charakterystyczne dla źle podłączonego radia. Ja w każdym razie miałem dokładnie tak samo jak podłączyłem sobie radio. Dopiero zamiana przewodów pomogła. Proponowałbym sprawdzić, bo może skończyć sie to nie najlepiej. Taka mała rada elektronika niepraktykującego :szeroki_usmiech
              ...
              O1 ASV & O2 RS

Komentarz

• owicz0
                Ambiente
                • 2005
                • 104

wtedy jest wiecej problemow-np.nie dziala brzeczyk ostrzegajacy o swiatlach na otwartych drzwiach...
                nie pomogl ani razu

Komentarz

• LIFE
                  Ambiente
                  • 2005
                  • 183

A czy ten problem nie pojawił się czasem po włożeniu radia o którym pisałeś w innym wątku? Bo objawy są charakterystyczne dla źle podłączonego radia. Ja w każdym razie miałem dokładnie tak samo jak podłączyłem sobie radio. Dopiero zamiana przewodów pomogła. Proponowałbym sprawdzić, bo może skończyć sie to nie najlepiej. Taka mała rada elektronika niepraktykującego
                  No właśnie tak się zaczęło robić od czasu wymiany radia, poza tym radio nie trzyma pamięci, coś musiałem skopać przy podłączaniu kabelków.

[ Dodano: Wto 23 Sie, 05 07:38 ]
                  wtedy jest wiecej problemow-np.nie dziala brzeczyk ostrzegajacy o swiatlach na otwartych drzwiach...
                  A to muszę sprawdzić.
                  Power is nothing without control !
                  "Samochód nie powinien wyglądać na szybszy niż jest" - zasłyszane na forum (napisał paulm)

Komentarz

Pracuję...